Į pradžią A -> Z Z -> A
    AUDIO 69 VIDEO 13

     vertejas, lietuvių anglų, teksto vertimas

  


 
Premjera: Inga Valinskienė ir Laura R sukūrė naują Kalėdų hitą

Kalėdų laikotarpio muzikos kūrinius mokame ir niūniuojame mintinai – visada norisi ko nors naujo, neįkyrėjusio. Šio Kalėdinio laikotarpio naujiena – Ingos Valinskienės ir Lauros Remeikienės (Lauros R) duetas ir naujas šventinis hitas „Kalėdų giesmė”.

Lauros dainų tekstai seniai žavėjo atlikėją I.Valinskienę. Inga ir Laura susitiko šią vasarą Nidos festivalyje. Pabendravusios moterys nutarė sukurti ką nors gražaus kartu – Inga paprašė parašyti jai dainos žodžius. Taip gimė „Kalėdų giesmė”, kurią I.Valinskienė pasiūlė Laurai įrašyti duetu.

Populiarių dainų – „Tuk tuk, širdele”, „Sparnai gerumo”, „Ryto tyloje” ir daugybės kitų autorė, dainavusi su „El Fuego” vyrukais ir kitais atlikėjais, Laura R kaip visuomet lieka ištikima moteriškam, lyriniam romantiniam muzikos stiliui.

Švelni muzika, jaukus aksominis Ingos Valinskienės balsas, o jai skambiu varpeliu pritarianti Laura R, kuria šventišką žiemišką nuotaiką. Dainos žodžiai byra kaip snaigės, melodija liūliuoja kaip mamos lopšinė: „Naktyje, įkvėpus šalčio, širdyje užgims giesmė… Gal tada, kad nesušalčiau, danguje spindės žvaigždė…”

Ingos Valinskienės ir Lauros R „Kalėdų giesmės” galima pasiklausyti čia:

[youtube:id=ktl_eE2XZTg]

Alfa.lt


2014-12-05 17:25:32.0
 
  Daugiau muzikos

    Catherine Ferry Rien que toi et moi

    Ignas K. NoNo

    D.J. BEACON Found Way

    a-sasan Ghatar e Azadi

    Vitalij N Three Organs

    Superadonai Holy Immanueli

    Babulu Rumba

    Funcao Publika Se te Amo





  •