Į pradžią A -> Z Z -> A
    AUDIO 69 VIDEO 13

     vertejas, lietuvių anglų, teksto vertimas

  


 
Staigmena Lietuvos popscenoje: išgirsk ir pamatyk naują vaikinų grupę!

Simpatiška ketveriukė pavadinimu E.G.O. ruošiasi sudrumsti Lietuvos pramogų pasaulio vandenis. Vaikinų grupė meta iššūkį ne tik priešingos lyties atstovėms, bet ir muzikos verslo rykliams: jie ne šiaip gerai atrodo - jie moka dainuoti.

Jauni ir išvaizdūs nutrūktgalviai, kurių degančios akys žada labai daug, neaugo viename kieme, nebrązgino gitarų sandėliukuose ir nebuvo suburti į grupę pinigingų prodiuserių. Tai, kad jie pradėjo karjerą kartu, lėmė likimas ir... „Chorų karai“.

Šiame populiariame TV3 projekte entuziastingai sukosi 27-erių kaunietis Karolis Šliažas, turintis daugiau nei 10 metų patirties muzikos pasaulyje ir savo įrašų studiją, kurios adresą žino daug svarbių šou verslo žmonių. Keliuose „Chorų karų” sezonuose jis dirbo su Kauno ir Alytaus chorais, kūrė aranžuotes, dainavo, buvo chorvedys, muzikos prodiuseris ir tikras talismanas - visi šie chorai pelnė aukščiausius laimėjimus.

„Jau pirmąjį sezoną „Chorų karuose“ pajutau, kad dainuodamas galiu atskleisti save, parodyti jausmus. Daugelis klausdavo, kodėl aš nesu scenoje. Kai galiausiai to paklausė aktorius Andrius Žiurauskas, rimtai susimąsčiau – kodėl? Tada ir pradėjau planuoti šį projektą, - pasakoja Karolis. - Žinojau vieną – noriu ne tik gražios dainininko ar grupės iliuzijos, bet dar ir kokybiškai atliekamos muzikos, dainuojančių ir ryškių asmenybių, tikrų dalykų.“

K.Šliažas į grupę pakvietė Studentiškojo choro narį – 20-metį kaunietį Povilą Žilionį, stebinantį maloniu ausiai tembru ir ne tik juo. Povilas - nepataisomas optimistas, ekstravertas, nemėgsta oficialumų, geriau jaučiasi futbolo stadione. Jau paauglystėje jis pamėgo chorinį dainavimą, bet sportas nukovė muziką. Balso galimybes vaikinas vėl pasitikrino 10-oje klasėje. Ilgainiui jis išbandė jėgas muzikos šou „X faktorius”, o kiek vėliau triumfavo projekte „Chorų karai”.

Žvelgiant į dailų P.Žilionio portretą, net sunku patikėti, kad paauglystėje jis buvo įžūlokas „gatvinis” vaikis, ragavęs visko – cigarečių, alkoholio, muštynių. „Nežinau, kas man buvo įgėlęs. Turbūt jauni visi esame „be galvų“, - šypsosi vaikinas, laiku grįžęs į vėžias.

P.Žilionis į grupę E.G.O. atsivedė savo talentingą bendrakursį, netrukus 19-ąjį gimtadienį švęsiantį Mantą Sakalauską iš Skuodo. Vytauto Didžiojo universiteto pirmakursis studijuoja kūrybines industrijas. „Mokslai užima daugiausiai laiko, bet mano didžiausia aistra - muzika! Tačiau vargu ar drįsčiau su ja sieti ateitį, jei nebūčiau gavęs pasiūlymo dainuoti grupėje“, – atvirai sako Mantas, savo laiku išmėginęs ir „Dainų dainelės“ sceną.

Ketvirtasis grupės narys – alytiškis Mažvydas Raudonis - labai kontrastinga asmenybė. Nuo mažens judrus ir veiklus vaikinas lankė ne tik mokyklos chorą, bet ir dziudo bei šaudymą, grojo mušamaisiais, skambino fortepijonu ir gitara. Mažvydas priklausė ir roko grupei, gana aktyviai reiškėsi pogrindyje.

„Buvau maištininkas, nenorėjau eiti su pilka mase. Kažkada nebūčiau leidęs sau net pagalvoti, kad pamėgsiu pop muziką, - šypsosi vaikinas. – Dabar klausausi visko, domiuosi automobiliais, galiu pakeisti durų spyną ar sutaisyti suklerusias spintelės duris, studijuoju biotechnologiją.“

Šiuo metu keturi vaikinai pradeda bendrą kelią kartu, įrašinėja kūrinius ir ruošiasi užkariauti Lietuvos merginų širdis.Pirmi jų ginklai –fotosesija, romantinė daina, kurią parašė K.Šliažas ir Vaida Kalkauskaitė, beipasirodymai klubų scenose. Už pagalbą įgyvendinant svajones E.G.O. nariai dėkingi žinomam dizaineriui Kęstučiui Lekeckui, daug žvaigždžių užauginusiam choreografui Kęstučiui Baranauskui, plaukų stilistei Kristinai Gorodeckienei ir fotografui Dariui Tarėlai.

Naujos vaikinų grupės E.G.O. debiutinę dainą „Pasauliui, kuris negirdi“ išgirskite čia: https://www.youtube.com/watch?v=EFHsxhTXK7g

Alfa.lt


2014-12-03 09:43:47.0
 
  Daugiau muzikos

    DJ SalvaEcua Mayor Ose

    Texas Boogie Layin On Da Drum

    Acidblue999 Je t'aime acore

    Bora Prieš tave

    66 Ohm One More Time

    Catherine Ferry Rien que toi et moi

    Axis Radiophonic

    Yzmackera Para Sayo





  •